Ord från Presidenten
Ett hjärtligt tack för förtroendet Ni gett mig som president för Eslöv-Sallerup Rotaryklubb!

Tiden går fort och när det var dags att kliva på som President så kom det lite plötsligt. Hoppas att jag har snappat upp det som jag behöver vet i mina tidigare roller i klubben. Jag ska göra mitt yttersta för att detta ska bli ett bra år.

Ser fram emot mitt uppdrag, att få göra saker lite bättre för medmänniskor så väl i Eslöv som i världen. Att vi kommer att fortsätta att träffas och ha det trevligt som vanligt i klubben.

För att vi ska driva klubben framåt så behövs allas delaktighet. Det blir lite mer för de medlemmar som ingår i styrelsen eller har andra förtroendeuppdrag under året. Så tur att ni alla är med och jag är övertygad om att vi kommer att jobba ihop på ett mycket bra sätt under året.

Än en gång tack för förtroendet att leda klubben som president under det kommande året.

Joakim Petersson