Vårkonsert med Sonja Aldén i Eslövs Kyrka

Måndagen den 27 maj var Eslövs kyrka fullsatt, där vi tillsammans med Eslövs Rotaryklubb arrangerade en välgörenhetskonsert med Sonja Aldén, pianisten David Carbe och Eslövs vokalensemble under ledning av Ann-Margreth Nyberg.
Under innevarande presidentår har vår Rotaryklubb haft ett gemensamt projekt tillsammans med Eslöv Rotaryklubb med president Ann-Margreth Nyberg i spetsen, där vi valt att stödja Diakonin Svenska kyrkan Eslöv i deras arbete att bidra till att ge familjer i Eslöv med begränsade ekonomiska resurser en bättre tillvaro. Till julen fick familjerna stöd genom ”Julhjälpen” i form av matkasse och julklappar och i juni månad erbjuds familjerna att göra ”Tosselillaresan” som en gemensam och trevlig sommarutflykt.
I samband med konserten överlämnades en check på 30.000kr till Diakonin, som kommer att möjliggöra att fler familjer kan åka till Tosselilla den här sommaren.

Nedan lite bilder från konserten