Som vanligt höll vi årets kulturafton i Sallerups Kyrka med stämningsfull musik av Charlotte Mannerstråle och Nynne Termannsen, högtidligt medlemsintag, överlämnade av Presindentens val till EAI Bordtennis samt utdelning av Paul Harris Fellow.  Kvällen avslutades på prästgården med jultallrik och traditionell Beaujolais Nouveau.
Som vanligt höll vi årets kulturafton i Sallerups Kyrka och efter mat och dryck i Prästgården.

Underhållningen i kyrkan stod Charlotte Mannerstråle och Nynne Termannsen för och vi bjöds på ljuvlig sång och musik. Där hade vi även ett medlemsintag, delade ut Presidentens val och delade ut två Paul Harris utmärkelser.

Ny medlem Malin Olsson

Presidentens val överlämnades till Eslövs AI BTK representerade av Lars Linder och Mattias Andersson

Paul Harris Fellow utdelades till Anki Hansson och Jan-Elof Henrikson

Under maten böjds vi på föredrag av Unna Stenram som pratade om böcker och Jonas Kjellman som pratade om vin. Till maten fick vi smaka på årets Beaujolais Nouveau.

Tack för en trevlig kväll alla som deltog.

Charlotte Mannerstråle och Nynne Termannsen

Intag av Malin Olsson